För dig som vill köpa golv i Bollnäs

God dagens och hjärtligt välkommen hit! Idag hade jag tänkt skriva ett inlägg om företaget Nya Sörängs Marknad, det är företaget jag vände mig till när jag skulle köpa nytt golv i Bollnäs. Det behövdes nytt golv när jag skulle byta ut golvet i vårt vardagsrum.

När vi flyttade in i vårt hus var jag faktiskt nöjd med det mesta, både tapeter, golv och inredning. Detta var ju några år sedan och min smak har ändrats en hel del sedan dess. Jag blev mer och mer osäker på golvet och väggarna i vardagsrummet, det kändes inte riktigt som att det passade vår inredning. Då överlade jag med min fru för att se vad hon tyckte, när jag tog upp det höll hon med mig helt. Hon hade faktiskt gått och tänkt på det en hel del själv, så hon tyckte det var skönt att jag kände likadant. Vi kom tillsammans fram till hur vi ville ändra det och hur vi föreställde oss resultatet, efter det började vi kolla runt efter golv i Bollnäs. Hos Nya Sörängs Marknad hittade vi ett golv som vi verkligen tyckte om, vi hittade dessutom en fin färg som vi ville måla om väggarna med. Av personalen fick vi jättebra hjälp och service, de såg till att vi kunde gå därifrån nöjda med våra inköp. När vi kom hem därifrån var det bara att börja bygga, eller fixa kanske man ska kalla det. Vi bröt upp och tog bort det gamla golvet för att sedan förbereda så att vi kunde lägga det nya. Först hade jag föreställt mig att det skulle vara en jobbig process som skulle ta lång tid men det visade sig vara mycket enklare än vad jag hade trott. Resultatet blev jättebra, jag hade nog inte kunnat bli nöjdare. Jag är även otroligt glad över den service jag fick hos det här företaget när jag var hos dem och skulle köpa golv i Bollnäs.