Nytt golv på hela ovanvåningen

God dagens folket, hoppas ni mår bra och är taggade på ett nytt inlägg. En fin torsdag som denna hade jag tänkt prata om företaget som har hjälpt oss med golvläggning i Bromma, företaget heter Unigolv AB. Ni kan få mer information här om det skulle vara så att ni vill veta mer om dem.

För några veckor sedan påbörjade vi bygget här hemma, något som ska bli en totalrenovering av vår ovanvåning. För det mesta visste vi vart vi skulle vända oss, till majoriteten av arbetet vände vi oss till ett företag där en av vår kompis jobbar. När det kom till just golvläggning i Bromma fick vi dock leta lite längre efter rätt företag. Jag hittade faktiskt Unigolv AB när jag var inne och läste på en blogg, då var det ett liknande inlägg som detta och jag kände att det var rätt företag för arbetet. Personen som hade skrivit inlägget hade också fått hjälp med golvläggning och hon var extremt nöjd över arbetet och resultatet. Det hela slutade med att vi också anlitade dem och idag sitter jag här och rekommenderar dem vidare till er. För så nöjd som jag blev över resultatet trodde jag inte att jag skulle bli, inte heller trodde jag att det kunde bli något särskilt med ett golv. Jag trodde först att man bara kunde lägga det och sedan är det inte mer med det, men det här företaget visade för mig att man kan få ett unikt och fint resultat.  Därför skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att rekommendera det här företaget till er ifall ni också behöver hjälp med golvläggning i Bromma.