Jämna målade väggar här hemma

God förmiddag, god förmiddag! Känn dig välkomnad till min blogg för ännu ett roligt inlägg, det ska nämligen handla om när vi fick hjälp av en målare i Västerås för att måla om här hemma. Den här målaren jobbade hos Målerifirman Olle Persson så jag kommer prata lite allmänt om det.

Min fru har alltid velat måla om ett par rum, hon har pratat om det ända sedan vi flyttade in i huset. Själv har jag inte tänkt så mycket på det, färgen och tapeterna som fanns i huset när vi köpte det har aldrig stört mig. Men som den underbara mannen jag är lät jag min frus vilja gå igenom, därför kontaktade vi det här företaget för att få hjälp av en av deras målare i Västerås. Min fru hade en vision om hur hon ville att det skulle se ut, vilket jag lyssnade på. Hon fick välja färgerna, självklart sa jag min åsikt men jag kände att hennes smak var tillräckligt bra att jag kunde lite på det. När vi väl hade kommit fram till en färg som skulle passa var det bara för målaren att börja sitt arbete, allt arbete var färdigt på bara två dagar. Då var väggarna målade tillräckligt många lager och allt hade torkat så vi kunde se det slutgiltiga resultatet. Det blev verkligen jättebra, även om jag var nöjd med hur det såg ut innan tycker jag ändå att det blev mycket bättre nu. Arbetet hade dessutom blivit väl genomfört, alla lager var jämt målade och man kunde inte hitta någonting som var mindre bra. Jag är riktigt nöjd över att vi valde att ta kontakt med just denna målare i Västerås, vilket jag även tror att min fru är.