Förnyelse i lägenheten

God dagens! Känn dig välkomnad till min blogg för ännu ett inlägg en fin dag som denna. Min tanke med det här inlägget är att berätta för er om företaget Myrdals Alltjänst, vars målare i Visby hjälpte mig att måla om lite här hemma för ett tag sedan.

Jag har bott i samma lägenhet i närmare fem år nu, i alla år har det varit samma färg på samtliga väggar. Under tiden har jag dock ändrat lite bland inredningen för att få en förnyelse och uppfräschning. Under den senaste tiden har jag dock känt att det inte har varit nog att byta ut inredningen och färgen på min inredning, jag behövde måla väggarna för att få den uppfräschningen jag var ute efter. Själv hade jag dock ingen tid att göra det, mitt liv är väldigt händelserikt och jag har alltid något på gång. Därför började jag fundera kring att ta hjälp av en professionell målare i Visby, så jag började leta efter en. Det tog mig ganska lång tid innan jag hittade en målare som jag verkligen kände var rätt för jobbet, det var först när jag hittade Myrdals Alltjänst som jag fick den känslan. Därmed anlitade jag en av deras målare för att måla om vardagsrummet och mitt sovrum, till två olika färger som jag hade valt ut. Jag berättade för målaren vilken färg jag ville ha på vilken vägg, vilket han följde helt och hållet. Tack vare den hjälpen fick jag äntligen den förnyelsen jag var ute efter, jag hade aldrig klarat det utan dem. Jag gillar både resultatet och servicen jag fick av det här företaget och specifikt denna målare i Visby, därför ville jag idag skriva det här inlägget och berätta för er om dem.