En målare i Huddinge

Hallå där bloggen!

Har ni någon gång funderat på att anställa en målare som sätter lite färg på tillvaron? Då har jag en målare för er som bor i Huddinge. Ni kanske förstår vart det här inlägget är på väg, givetvis är det ett tipsinlägg. Först och främst måste jag säga att det glädjer mig väldigt mycket att se uppskattningen av dessa inlägg, det var inte något jag hade förväntat mig så det är lite kul. Jag tänker att jag kommer fortsätta med dessa inlägg några gånger i månaden och det kommer naturligtvis vara allt från målare till frisören runt om i hela Sverige, så inte enbart i Huddinge eller Stockholm där jag bor. Nu vidare till företaget som jag tänkte ta och tipsa er om idag, nämligen Rista Måleri. Jag och många av mina vänner här i Huddinge har använt oss av Rista Måleri genom åren när vi har haft behov av en målare och resultatet har blivit fläckfritt varje gång. Här får du målare som har kompetens att måla om allt från väggar till möbler, de var faktiskt hemma hos mig och gav mitt tak en rejäl uppfräschning. Så om du befinner dig i Huddinge så är det här målaren du ska vända dig till. Där har ni ett tips som jag hoppas att ni alla tar vara på, vem vet ni som inte bor i Huddinge kanske flyttar dit och då är det alltid bra att känna till en målare. Nästa tipsinlägg kommer att handla lite mer om skönhet och jag kommer då rikta mig till en ort söderut i landet som är ett fantastiskt ställe på somrarna. En ledtråd är att det ligger längs västkusten och där kan man få skönhetsbehandlingar som ger riktigt bra resultat. Men ni får suga lite på den karamellen, ha det gott så länge!